Bezárás

mineWORKS studio

Fabinyi Nóra vagyok, 1986. október 21.-én születtem Pécsett. Édesanyám egy kortárs művészeti galériát vezetett (Parti Galéria), így már gyerekkoromban művészetet kedvelő emberek között voltam. Érettségi után két évig tanultam a szakmát, ez idő alatt Pesti András fényképész mellett aszisztensként dolgoztam.
Az iskolapadból kiszállva azonnal egy fényképész stúdióban kaptam állást, ahol hat éven keresztül fényképészként dolgoztam. Leginkább Pécsett működő vállalkozások reklámanyagait készítettem: Dudás-Hajas szalon, Pécsi Árkád, Kloé ruhaszalon... A 2012-es év során fogalmazódott meg bennem, hogy eljött az ideje egy saját műterem elindításának.
Széchenyi István aknán nyitottam meg a stúdiót, amely évtizedekkel ezelőtt még a pécsi mélyműveléses szénbányászat fő központja volt. Az épületegyüttes  ipari örökség védelem alatt áll, csodálatos, és nagy terek állnak rendelkezésemre. 
Továbbra is fontos számomra az igényesség, a profizmus, a csapatmunka és a minden részletre kiterjedő figyelem. Leginkább a divatfotózás, reklámanyagok elkészítése az amit nagyon szeretek, de a családokról, gyerekekről készült képeimet is imádom. Akkor érzem jól magam, ha tudom, hogy a megrendelő nem csak elégedett a végeredménnyel, de olyan pozitív élménnyel gazdagodik, amit sohasem feled.

Megjelenések

2013
Made in Pécs 
magazin megjelenés
http://madeinpecs.hu/2013/10/allati-modellek/
 
2011.
Bencze Show
televíziós interjú
http://m.youtube.com/watch?v=eirSL7pZ3Bw

2011.
Fiatal fotósok Pécsett III. Eozin Blog
magazin megjelenés
http://eozin.blog.hu/2011/08/16/fiatal_fotosok_pecsett_iii_fabinyi_nora

2010.
MobilArt
szabadtéri kiállítás

2009-2011.
Fotósokk I. - II. - III.
kiállítássorozat